Szállítás, fizetés

SZÁLLÍTÁS

A megrendelt termékeket az MPL kézbesíti. A szállítás a megrendelés elfogadásától számítva általában 4-5 munkanapon belül történik, de előfordulhat a hosszabb elkészítési idő is. A megrendelt termékek pontos feladási dátumáról email értesítést küldünk.

A kiszállítás hétköznap 8-17 óra között történik, ezért arra kérjük adjon meg egy olyan szállítási címet, ahol át tudja venni 8 és 17 óra között. A csomag feladásáról e-mailben küldünk értesítést.

Amennyiben a kiszállítás sikertelen a kézbesítő hagyni fog egy értesítést.

A kiszállítás díját a mindenkori rendelési összeg alapján számolja ki a rendszer a pénztárnál.

Van-e lehetőség személyes átvételre?

Igen van lehetőség a megrendelt termékek személyes átvételére kiskunhalasi székhelyünkön. A termék elkészülése után e-mailben fogunk értesíteni. Cím: 6400 Kiskunhalas, Erdei tér 4/a (a termék átvétele egyeztetés alapján lehetséges)


FIZETÉSI MÓDOK

  • Megadott számlaszámra előre utalással

Egyenlítsd ki rendelésed banki átutalással. Megrendeléskor egy elektronikus díjbekérőt küldünk, melyen megtalálod az átutaláshoz szükséges adatokat: bankszámlaszámunkat, valamint a megrendelési számot, amit a közlemény rovatban kell feltüntetni. A termékek átvétele illetve kiszállítása a pénzügyi teljesítés feldolgozását követően lehetséges, melynek elkészüléséről e-mailben tájékoztatunk. Felhívjuk figyelmedet, hogy a termék átvételéhez a díjbekérőn található megrendelés szám bemondására is szükség lehet, ezért kérjük jegyezd fel azt.

  • PayPal használatával

Amennyiben rendelkezel PayPal regisztrációval, bankkártya adataid megadása nélkül vásárolhatsz online áruházunkban. A megrendelés átvétele illetve kiszállítása a sikeres fizetés után lehetséges. Nincs még PayPal-od? Regisztrálj most!